Divine Healing Ritual

Skrevet av The Crone Utskrift

Divine Healing Ritual.

 

Dette er et healingrituale laget spesielt for dem som er offer for sykdommer som involverer  svulster, ”klumper” eller ødelagt vev. Vi gjør gjerne dette før noen skal gjennomgå en operasjon. Det er egentlig kosmisk/astral kirurgi. Den energien som blir bygget opp, kanalisert og brukt i dette healingritualet, kan virke helt forbløffende på dem som deltar, men det er også et rite man kan gjøre alene.

 

Kraften i dette ritualet kommer via visualisering. Det blir kalt ”Et guddommelig healingritual” fordi det involverer arbeidet til to guddommer, Guden og Gudinnen, eller en guddommelig mannlig healer og en guddommelig kvinnelig healer, som utfører healingen.

(Dette ritualet kan brukes av folk fra forskjellige religioner, da man kan sette sine egne navn på de guddommelige healerne, og gjerne f.eks. kalle dem engler, hvis det passer en bedre. I dette ritualet er det også gitt en beskrivelse av disse to guddommelige healerne, men mange ser dem selvfølgelig helt anderledes.)

 

Sett opp et alter for healingritualet. Dekk det med en hvit duk og sett to hvite lys på alteret. Bruk  et rødt lys som ”healing-lys”, - det høye vibrasjonsnivået i lyset vil hjelpe til med å fokusere healingenergiene og hjelpe til med å ødelegge sykdommen. Velg et annet lys som representerer personen som skal heales, og velg en farge som du selv synes passer for personen (eller velg en i forhold til astrologi). Ha frankincense-olje til å olje lysene med, og din hvitskaftede kniv (eller et annet spisst instrument) til å risse personens navn inn i lyset med.

 

Plasser et skjell på alteret til å representere Gudinnen og en stein til å representere Guden. Hvis det er en gruppe som utfører healingen, kan man gjerne plassere et skjell og en stein ved hver deltager.

 

Røkelse av vill salvie kan passe bra fordi den har eldgamle healingforbindelser med jorda, men også francincense eller eucalyptusblader på brennende kull, vil gi fra seg legende vibrasjoner.(Selvfølgelig kan mange andre urter eller oljer passe bra også, - rosmarin har man kanskje i kjøkkensapet, og man må ikke la seg stoppe av at man ikke kan skaffe akkurat det som står i ”oppskriften”, - det kan i 98% av tilfellene erstattes med noe annet.)

 

Hvis du jobber alene, sett opp alteret og forbered deg med et rensende bad. Hvis det er en gruppe som jobber sammen, bør alle forberede seg før de kommer til ritualet, - f.eks. med bad, avslapping og meditasjon. Fokuser på åpning av chakraene og fri flyt av energistrømmen gjennom dem.

 

Hvis man holder til et sted med mye forstyrrende lyder utenfra, kan det være lurt å ha på noe vakker, rolig musikk i bakgrunnen (men ikke så høyt at den blir påtrengende).

 

Tenn på røkelsen og bær den rundt rommet for å rense det og bringe harmoni.

 

Kast (trekk) sirkelen og påkall vokterne.

 

Ta ”person-lyset” og salve det med francincenseoljen (fra midten ut mot endene). Mens du gjør dette, visualiserer du den syke personen som frisk og sunn, gjerne løpende, hoppende, leende og dansende. Riss deretter personens navn inn i lyset.

 

Ta så det røde ”healing-lyset” og salve det med oljen, mens du visualiserer healingen du ønsker å oppnå, og at sykdommen blir fordrevet. Salve deretter de hvite alterlysene, og fokuser på renheten og beskyttelsen som ligger i lyset fra dem.

 

Ta skjellet og ta noen dråper olje på det. Hold det deretter inntil ditt tredje øye, hjertechakraet og solar plexus-chakraet, mens du kaller på Gudinnen og ber om hennes hjelp og beskyttelse. 

Ta så steinen og gjør det samme med den, mens du kaller på Guden og ber om hans beskyttelse og hjelp i dette arbeidet.

 

Tenn alle lysene.  Sitt foran alteret eller med ansiktet mot alteret. Forbered deg på en intens visualisering. (Merknad: Det kan være lurt å lese det følgende inn på bånd (med nok pauser slik at energien får tid til å bygge seg opp underveis), slik at alle kan delta, -  for å lese det høyt kan være ganske distraherende, og dette er en dyp visualisering som krever hele din oppmerksomhet.) 

Fokuser på flammen til det røde healing-lyset, og ri på vibrasjonene fra denne flammen inn i visualiseringen.

 

”Se for deg personen som skal heales liggende på et bord som gløder i hvitt og gull. Auraen rundt personen har en blåaktig sølvfarge. Du ser mørke, svarte felt der sykdommen er, - de er svært tydelige og framtredende i forhold til den lysende auraen.

 

Rommet begynner å gløde og bli varmt og fylles av virvlende tåkespiraler. Du sanser et nærvær av noen inni tåken, og du skimter to skikkelser som kommer gående ut av tåken mot bordet med pasienten. Du tenker: ah, legene er kommet. Men når de kommer nærmere, ser du at dette er ikke vanlige jordiske leger. Disse healerne er guddommelige, og du ser et gyldent glødende energifelt rundt dem, og de lyser.

 

Den mannlige guddommelige healeren har gyldent hår og smilende øyne. De store langfingrede hendene hans berører forsiktig pasienten, og det flyr gnister fra fingertuppene hans, men pasienten føler ikke noe sjokk, for det er ikke elektrisitet, men guddommelig healing-energi som springer ut av fingertuppene hans.

 

Den kvinnelige guddommelige healeren kommer fram til pasienten, men ansiktet hennes er ikke synlig, fordi stjernen som hun bærer på hodet, lyser så sterkt at du blir blendet. Du ser bare den smilende munnen hennes idet hun bøyer seg og kysser pasienten på pannen. Hennes berøring tar bort all smerte.

 

De står nå på hver sin side av pasienten og holder hverandre i hendene over pasienten. Energien begynner å vokse. Pasienten strekker ut armene og legger sine hender på deres. Energien blir sterkere og sterkere.

 

Hver og en: strekk ut dine egne hender og legg dem på hendene til Gude-legen og Gudinne-legen og pasienten. Energien stiger kraftig. Dette er forbindelsen mellom over og under, møtet mellom Himmel og Jord, foreningen av de Guddommelige Krefter og deres barn.

 

Gude-legen begynner å arbeide med pasienten. Han fjerner alle blokkeringer, alle sykdommens mørke flekker og  svarte masse. Han smiler når han snur seg og viser det til deg, før han kaster det inn i flammen til det røde lyset, der det brenner opp og blir

totalt tilintetgjort. Han arbeider helt til han er sikker på at alt er borte. Gude-legen er fornøyd, og han smiler og ler.

Han strekker hendene med håndflaten opp mot Gudinne-legen, og hun legger i hendene hans glødende, gyldne baller av energi. Gløden deres er så lys og så varm.

Gude-legen plasserer disse gyldne energiballene inn i pasientens kropp, og pasientens kropp begynner å gløde med det samme guddommelige lys som Gude- og Gudinne-legen. Pasienten begynner å reise seg fra bordet.

 

Gude-legen chanter/synger : ”Nå er det gjort...Alt er vel...

Alt blir leget....Alt blir helet

 

Ta del i sangen, og la denne guddommelige healende energien strømme igjennom deg, -  kjenn den som bølger av energi gjennom kroppen din, og la den virke på alt du måtte ha av problemer som trenger healing.

Dette er en guddommelig energi som gagner alle.

 

La lysene brenne i minst en time mens dere velsigner og deler kaker og vin.


Treff: 1081