Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Tanker omkring healing

Enhver heks med respekt for seg selv vil som regel være i stand til å gjøre healing på en eller annen måte, og det finnes en lang rekke metoder. Men før man skal begynne å gjøre healing, er det en del ting man etter min mening bør ha tenkt igjennom, og de går mer på det jeg vil kalle den etiske siden av saken.

Les mer: Tanker omkring healing

Praktisk runearbeide

Når vi i Skandinavia skal se etter og lete etter våre magiske røtter, er det naturlig å gå til runene. vi ser liksom på dem som vår "nasjonale" eiendom eller kulturskatt. (sjøl om det også er funnet runer på helt andre kanter av kloden.Vi har alle hørt om runer på skolen i forbindelse med vår historie og språkhistorie.

Les mer: Praktisk runearbeide

Om magi, - svart og hvit.

Vi lever i et magisk univers, og med det mener jeg at vi lever i et univers der også de magiske lover gjelder. I alle fall bestemte jeg meg på et visst tidspunkt for å se på verden som magisk. Før det hadde jeg gått igjennom all verdens kvaler av tvil og tro, - kan jeg virkelig ”tro” på dette, som alle ”fornuftige” mennesker med vitenskapen i hånd, sier er tull og overtro?

Les mer: Om magi, - svart og hvit.

Heksenes magiske våpen og redskaper

 

I sin daglige dont og i sine ritualer (mest det siste!) bruker gjerne heksene spesielle redskaper eller magiske våpen. Tradisjonelt er dette åtte forskjellige "våpen", men vi kan gjerne ta med 2-3 til (begeret, gryten og heksekosten).

Les mer: Heksenes magiske våpen og redskaper

Hekserunen

Hekserunen

 

Les mer: Hekserunen

Runenes betydning

Runene er en del av vår stedegne arv, i denne artikkelen finner du informasjon om hver enkelt rune og dens betydning.

Les mer: Runenes betydning

Lysmagi

En meget enkel form for praktisk magi er å gjøre magi ved hjelp av stearinlys. Lysmagi egner seg best for ting som skjer sakte og over tid (f.eks. healing). Det kan svare seg å gjøre handlingen i flere dager, f.eks. en uke eller en måned.

Les mer: Lysmagi

Du er her: Home Magi