Bøker

Mengden av tilgjengelige bøker om Wicca, hekseri og tilhørende emner fremstår som nesten ubegrenset. Utvalget her er svært langt fra uttømmende. Men dette er alle bra bøker som mange har opplevde som viktige på sin vei.

Som du ser inneholder listen heller ikke kun bøker om Wicca og hekseri, men de skal alle være relevante for en praktiserende heks, som er helt ny på heksestien eller som har vandret der en stund. 

Hvilke bøker som havner på dette listen er helt avhengig av hvilke bøker jeg har lest og emner jeg syns er viktige for en god Heks. Jeg tar ikke noe ansvar for hva som ligger eller ikke ligger her, på annet vis enn at disse bøkene er bra smile

Og husk: Trærne er glad i Ebøker :-)

Wicca og Wicca`s historie

Skrevet av Administrator

Her finner du bra bøker om hva Wicca er, Wicca praksis og Wiccas historie. 

Les mer: Wicca og Wicca`s historie

Magisk teori

Skrevet av Administrator

Her finner du bra bøker om magisk teori, som i hvordan jobbe med elementene, sjamanisme som metode, økomagi osv. Teori som jeg oppfatter som mer spesifikt hører inn under Vestlig mystikk vil du finne under....vestlig mystikk :-)

Les mer: Magisk teori

Mythos

Skrevet av Administrator

Her finner du bra bøker om mythos, bøker om en hel patheon som f.eks. den Norrøne, eller bøker om enkelt gudinner og guder. Du finner også klassikere her som noen vil si er uoverkommelige og utdatert, jeg sier de har en plass her bare fordi, enjoy :-)

Les mer: Mythos

Vestlig mystikk

Skrevet av Administrator

Her finner du bra bøker om... vestlig mystikk :-)

Les mer: Vestlig mystikk

Diverse

Skrevet av Administrator

Her finner du bra bøker som er relevante for hekser men som jeg ikke fant rom for i noen av de andre kategoriene.

Les mer: Diverse