Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Chakra rensing med krystaller

En meget enkel og meget effektiv måte å rense chakraene på, er ved hjelp av en kvartskrystall.

Det bør være litt størrelse på krystallen, og den bør være spiss i den ene enden, og bruk den bare til dette ene formålet. Når du har anskaffet krystallen du vil bruke, bør du først rense den godt. Det kan du gjøre på forskjellige måter, bl.a. slik: Allerhelst skal den renses i rennende vann, - ideelt sett en elv, en foss e.l. Men du kan også holde den under rennende vann i springen (la det renne en stund!), mens du visualiserer at alle urenheter som måtte ha hektet seg på den, og alle negative energier som måtte ha berørt den, blir vasket bort og skylt vekk, og visualiser gjerne at vannet i springen din er friskt fossende fjellvann. La den også gjerne ligge i vann som du har blandet havsalt i, i noen timer, og i alle fall rens den med saltvann mellom hver gangs bruk.

Ellers elsker krystallene å ligge i sollys.

Finn deg en behagelig sittestilling. Hold krystallen med spissen ned over kronechakraet, ca. 5 – 10cm. over hodet. Krystallen vil trekke ”skitten” ut. Du vil kanskje kjenne en slags kiling eller en lett spenning og at noe ”slipper”. Du vil uansett vite når det er nok.

Hold så krystallen foran det tredje øye (midt mellom øyenbrynene), 5-7cm. fra ansiktet.

Hold så krystallen foran halschakraet på samme måten. Du vil kanskje merke at det begynner å krible og klø i halsen, at du må kremte eller hoste. Det betyr bare at chakraet frigjør og kvitter seg med grumset, - at det du gjør, virker.

Hold så krystallen foran hjertechakraet.. Du vil kanskje kjenne en følelse av kjærlighet og omsorg fylle deg.

Gjør det samme med de tre nederste chakraene, men her kan du gjerne holde krystallen litt nærmere kroppen.

Når du er ferdig, er chakraene dine renset, men de er også åpnet, og det er viktig å huske å lukke dem. Kronechakraet og rotchakraet bør holdes åpent, men de andre kan du lukke f.eks. ved å visualisere at du trekker ned en mørk rullegardin foran dem. Deretter kan det være lurt å ta en matbit for å jorde deg helt.

Du er her: Home Chakraene Chakra rensing med krystaller